Goedkope iPhones? Bestaan die wel?

111819231.jpg Wil je de nieuwste iPhone voor een spotprijs? Wil je de iPhone graag thuisbezorgd hebben in plaats van naar een officiële Apple Store te gaan om hem daar te kopen? Goed, maar ben je ervan bewust dat er oplichters zijn die proberen geld te verdienen zonder ooit een iPhone toe te sturen.
Laat de spelen maar beginnen! In minder dan 200 dagen beginnen de Olympische Spelen in Londen. Maar, terwijl de spanning stijgt, stijgt ook het aantal mensen dat het slachtoffer wordt van mensen die de naam van de Olympische Spelen misbruiken.
Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de 'viral' waarmee het Olympisch vuur werd doorgegeven via e-mail en sociale media, waardoor oplichters zich schuldig konden maken aan 'phishing' en identiteitsdiefstal. Er zijn ook verhalen van mensen die een neploterij hebben gewonnen, terwijl ze nooit hebben meegedaan aan een loterij of kansspel. Locanto wil haar gebruikers graag beschermen tegen deze oplichters en hoopt dat iedereen ook een oogje in het zeil houdt om deze frauduleuze zaken tegen te gaan.
hand_stop.png We leven in een praktische wereld. Het is tegenwoordig mogelijk om met een paar klikken met de muis geld over te maken naar het buitenland. Het maakt niet uit of dit voor die ene schattige puppy is, of voor dat vakantiehuis aan een wit strand met palmbomen. Bij een normale transactie hebben beide partijen een bankrekening, maar wat als dit niet zo is? Wat zeker vermeden moet worden, is dat er geld per post verstuurd wordt. Een mogelijkheid om toch gemakkelijk geld over te maken van de ene naar de andere persoon zonder een bankrekening te gebruiken, is door middel van het gebruik van diensten zoals Western Union.
U kent ze vast wel, de advertenties die beweren dat u haast niets hoeft te doen en veel geld kunt verdienen. Het klinkt als een droom, die helaas in een nachtmerrie kan eindigen. Onderstaande tips en adviezen tonen hoe u dit soort advertenties herkennen kunt, dingen die u dient te vermijden en signalen die aangeven of de advertentie legitiem is.
Als u een groot hart heeft en dit ook nog eens voor dieren, zou u weleens een makkelijke prooi kunnen vormen voor oplichting op het internet. Lokkend met hartverscheurend schattige foto´s en valse voorwendselen, heeft deze scam het potentiaal om u mee te slepen in een emotionele en financiële achtbaan. Ondanks het feit dat vele huisdieren een warm en liefdevol thuis hebben gevonden via Locanto, willen we u toch graag waarschuwen dat u altijd voorzichtig dient te zijn.
Bij het aanschaffen van een tweedehands auto komt het altijd op een beetje geluk aan. Dit geluk kunt u natuurlijk een handje helpen als u zich van de mogelijke risico´s en valkuilen bewust bent en weet waarop bijzonder gelet dient te worden. Deze 7 handige tips helpen u bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Het grootste deel van onze gebruikers bestaat uit eerlijke en oprechte mensen met goede intenties en daar zijn wij blij mee, want wij willen iedere gebruiker een positieve ervaring bieden. Helaas zijn er op het internet ook gebruikers die misbruik maken van andermans vertrouwen en zich zo proberen te verrijken door andere mensen te bedotten. Locanto hecht veel waarde aan veilig handelen en streeft ernaar die een of twee rotte appels in de kiem te smoren. Daar wij echter niet direct betrokken zijn bij de totstandkoming en de afwikkeling van de koop zelf, willen wij u graag een aantal tips meegeven om de kans op eventuele teleurstellingen te minimaliseren.

Een wegwijs in online betalen!

Iemand vraagt je om online te betalen. Is dit wel veilig en betrouwbaar om te doen? Lees in dit artikel op ons Veilig Handelen blog over de verschillende betalingssystemen en de veiligheid ervan. Bijna iedereen heeft wel eens van betalen op internet via creditcard of Ideal gehoord, maar hoe zit het met andere betalingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld PayPal, ClickandBuy of Western Union?
Hoe u erachter kunt komen of kleding namaak is of niet.

Bijna iedereen vindt het leuk om kleding en accessoires van een bekend merk te dragen. Merkkleding wordt vaak gedragen om uw persoonlijke stijl of persoonlijkheid te benadrukken. Van merkkleding wordt er ook verwacht dat de kwaliteit veel hoger is, wat de meerpijs rechtvaardigt.

Veel mensen dromen ervan om een eigen huis te bezitten. Nu dat de prijzen van vastgoed laag staan, is dat een perfect moment om die droom uit te laten komen.

Dit is echter ook iets waar oplichters van profiteren. Vastgoed oplichters vindt u over de hele wereld. Maar er zijn veel signalen die u van tevoren kunnen vertellen of een advertentie echt of vals is.

Volg ons

    Facebook locanto Twitter locanto Google+ Facebook locanto

Hier bloggen

Alfred
Alfred

Volg ons

    Facebook locanto Twitter locanto Google+ Facebook locanto