Het Locanto team wenst je fijne kerstdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Kerstfeest_Locanto.jpg

Harten veroveren met Locanto

hearts_header.jpg


Op Valentijnsdag willen we onze partner graag laten zien hoeveel hij of zij voor ons betekent. Cadeautjes uit liefde zijn heel speciaal en hoeven helemaal niet veel te kosten. Ontdek bij Locanto leuke cadeau ideeën voor een kleine prijs.

Rose.jpg
Speciaal voor Valentijnsdag, heeft het Locanto Team een lijst met de mooiste citaten over de liefde samengesteld. Schrijf je partner een mooie liefdesbrief, een speciaal kaartje of gewoon een lieve SMS en laat de ander voelen hoe belangrijk hij of zij voor je is!

Locanto goes Android

Nadat we in 2012 reeds een iPhone app hebben gelanceerd hebben we nu ook een Android app in de Google play store.

Screenshot_2014-02-07-15-40-50.png Screenshot_2014-02-07-15-40-38.png Met de nieuwe app kun je nu ook op Android smartphones Locanto altijd en overal gebruiken. Of je nu iets wilt verkopen of een reactie wilt bekijken van een andere gebruiker, je hoeft nu niet meer te wachten tot je thuis bent. Heb je een Android smartphone, installeer dan vandaag nog de nieuwe app in de Google Play Store!

Ontmoet Scrooge in Deventer

DSC_0499_01.JPG Het is winter. In een kleine stad dwarrelen de sneeuwvlokken tussen de scheve vakwerkhuizen op de koude kinderkopjes. Dik ingepakt in hun winterjassen slenteren de mensen door de straten. Aan de rand van de straat hurkt een klein meisje in lompen met een dun dekentje om zich heen. Ze is vies en bedelt om een warme chocolademelk of een paar centen. Het wordt al donker en uit de meeste ramen zie je een zwak kaarslicht schijnen. Midden op de straat loop een grote, dunne man. Hij loopt krom en ziet er nijdig uit. Als hij aan het bedelende meisje voorbij loopt, gunt hij haar geen blik waardig. De hele stad kent hem. Hij heet Ebenezer Scrooge.

Pinterestingly Locanto!

Pint.jpeg Locanto is nu ook een pinner! Locanto heeft nu ook een pagina op Pinterest en we moedigen onze gebruikers aan om ons te volgen! Met Pinterest kun je browsen naar mooie plaatjes, je laten inspireren en handige hints vinden hoe je dingen zelf kunt doen. Daarnaast is het perfect om je eigen advertenties te promoten en daardoor beter gevonden worden!
Wist je dat Locanto extra Premium opties aanbiedt, die je zichtbaarheid verhogen? Gebruikers kunnen hun advertenties upgraden naar top advertentie, galerij advertentie of exclusieve advertentie. Vanaf nu kun je ook optionele upgrades bij je top advertentie kiezen, waardoor dit maakt het onmogelijk dat jouw advertentie over het hoofd wordt gezien.

Nooit meer nieuwtjes missen!

Misschien heb je het al gemerkt: Gmail is begonnen alle inkomende e-mails voor haar gebruikers voor te sorteren. Het is niet moeilijk om ook in de toekomst e-mails in de "algemene map" te blijven ontvangen. Volg daartoe onze drie eenvoudige stappen.  

Smartphones en advertenties


Locanto_200.pngALGEMENE TREND

Volgens een study of Geste voor Frankrijk (Groupement des Editeurs de Services en Ligne) in samenwerking met Médiametrie * gebruikt bijna een op de drie mobiele telefoongebruikers maandelijks een mobiele site of applicatie om online advertenties of veilingen te volgen.

Ben jij een man met een echte hobby? Houd je bijvoorbeeld van klussen in huis of werk je graag buiten? Dan is goede kleding een must. Want bij veel hobby's komt fysieke arbeid om de hoek kijken en dat is het belangrijk jezelf en je kleding goed te beschermen. Gelukkig hoef je voor goede hobbykleding tegenwoordig de deur niet meer uit. Want ook werkkleding koop je tegenwoordig online, voor een heel aantrekkelijke prijs.

Volg ons

    Facebook locanto Twitter locanto Google+ Pinterest locanto

Hier bloggen

Alfred
Alfred